Hyvinvointia pohjoiseen

OYS:n uusi pysäköintitalo avaa ovensa kävijöille maanantaina 28. syyskuuta

Julkaistu:

Avajaisten kunniaksi pysäköinti Rauhaparkissa on maksutonta lokakuun loppuun saakka. Uusi katuyhteys mahdollistaa käynnin pysäköintitaloon Kiviharjuntien kautta.

 OYS:n uusi pysäköintitalo avaa ovensa kävijöille maanantaina 28. syyskuuta

Maanantaista alkaen Oulun yliopistolliseen sairaalaan tulijat voivat pysäköidä autonsa sairaalan uuteen pysäköintitaloon, kun 800-paikkainen Rauhaparkki avaa ovensa sairaalan potilaille ja vierailijoille.

Kesällä valmistunut pysäköintitalo on ollut jo elokuusta lähtien sairaalan henkilökunnan käytössä. Nyt Kiviharjuntien uuden katuyhteyden valmistuminen mahdollistaa käynnin pysäköintitaloon myös sen toisen pääsisäänkäynnin kautta, ja pysäköintitalo saadaan käyttöön koko kapasiteetiltaan.

Oulun kaupungin rakennuttama Kiviharjuntien uusi katuyhteys avataan liikenteelle torstaina 24.9. Uutta katua pitkin pääsee Avohoitotalon edustalta Sairaalanrinteelle.

Rauhaparkki sijaitsee sairaala-alueen lounaiskulmalla, lähellä Avohoitotaloa ja Medipolista. Kiviharjuntien lisäksi pysäköintitaloon voi ajaa Professorintieltä, Oulun Rauhanyhdistyksen pihan läpi. Pysäköintitalosta on lyhyt kävelymatka sairaalaan.

Avajaisten kunniaksi pysäköinti Rauhaparkissa on ilmaista lokakuun loppuun saakka. Tämän jälkeen käyttöön otetaan Oysin alueella tavanomainen pysäköintimaksu, euron tunnilta. Pysäköinnin operaattorina toimii Oulun Pysäköinti Oy.

Rauhaparkin valmistuessa Oysin alueella on sairaalan asiakkaille suunnattuja parkkipaikkoja hieman yli 800. Uuden pysäköintitalon lisäksi asiakaspaikkoja on sairaalan edustan pysäköintialueella, Medipoliksen edessä, Avohoitotalon P-talossa sekä Kontinkankaan P-talossa ja Rehaparkissa. Lisätietoa pysäköinnistä ja pysäköintipaikkojen tarkemmat sijainnit löytyvät Oysin verkkosivuilta osoitteesta ppshp.fi/pysakointi.