Tiedotteet

29.11.2021

Uusimmat

Tiedote

Potilas hyötyy harvinaissairauksien yhteistyön tiivistymisestä

Suomen yliopistosairaalat ovat saaneet jäsenyyden kaikkiin eurooppalaisiin harvinaissairauksien osaamisverkostoihin (European Reference Networks, ERN). Tämä takaa potilaille parhaiden asiantuntijoiden avun asuinpaikasta riippumatta. Oulun yliopistollisessa sairaalassa (OYS) tehdään harvinaissairauksissa merkittävää kansallista ja kansainvälistä tutkimusta.

Tiedote

OYSin A-rakennuksen työmaalle Oulun rakennusvalvonnan Tuumastukki-palkinto

Oulun rakennusvalvonta palkitsee vuosittain rakennusalan hankkeen, jossa on onnistuttu laadukkaassa rakentamisessa. Tänä vuonna Tuumastukki-palkinnon saa OYS 2030 -uudistamisohjelman A-rakennus.

Tiedote

Laaja seurantaryhmä linjasi sote-palvelutuotannon järjestäytymistä ja muuta valmistelua

Hyvinvointialueen valmistelun seurantaryhmänä ja POPsote-hankkeen ohjausryhmänä toimiva laaja poliittinen ryhmä kokoontui etäkokoukseen maanantaina 22.11.2021. Ryhmään kuuluvat varsinaisten jäsenten lisäksi alueen kuntajohtajat ja sidosryhmien edustajat. Puhetta johti Antero Aulakoski.

Tiedote

Pohjois-Pohjanmaa on edelleen koronaepidemian leviämisalue

Yleisötilaisuuksien osallistujamäärää rajataan aluehallintoviraston päätöksellä perjantaista alkaen. Kuten ravintolarajoitusten, myös osallistujarajoitusten vaihtoehtona on koronapassin käyttö.

Tiedote

Sanna Salmela on Terveydentekijä 2021

Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushankkeessa projektipäällikkönä toimiva Sanna Salmela on valtakunnallinen Terveydentekijä 2021. Vuosittaisen stipendin myönsi Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry.