Hyvinvointia pohjoiseen

Terveyskylän Omapolku on nyt CE-merkitty lääkinnällinen laite

Julkaistu:

Terveyskylän lääkinnällisten laitteiden tuoteperhe kasvaa. Terveyskylän Omapolku® on nyt rekisteröity CE-merkitty lääkinnällinen laite.

 Terveyskylän Omapolku on nyt CE-merkitty lääkinnällinen laite

Omapolku on rekisteröity lääkinnällisten laitteiden Medical Device Directive eli MDD-direktiivin mukaisena luokan I laitteena. CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien Euroopan unionin direktiivien vaatimukset.

Lääkinnällisten laitteiden säädökset ulottuvat laitteen koko elinkaaren ajalle ja tavoitteena on potilasturvallisuuden varmentaminen. Laitteen kliinistä suorituskykyä tulee seurata aktiivisesti muun muassa asiakaspalautteiden kautta.

Terveyskylän Omapolku on terveyden- ja sosiaalihuollon digitaalinen palvelukanava. Palvelukanavalta löytyvät lähetteellä toimivat digihoitopolut, etävastaanotot ja kaikille avoimet omahoito-ohjelmat. Nämä palvelut täydentävät perinteistä sairaanhoitoa ja vastaanottokäyntejä. Rekisteröity Omapolku sisältää digihoitopolkuja ja omahoito-ohjelmia, joista osa on lääkinnällisiä ja osa ei-lääkinnällisiä.