Uusi sairaala

Ideoi kaverihahmo Oysin lapsiasiakkaille

Julkaistu:

Etsimme Oulun yliopistollisen sairaalan lapsiasiakkaiden kaveriksi uutta ja innostavaa hahmoa kaikille lapsille ja nuorille avoimella ideahaasteella.

 Ideoi kaverihahmo Oysin lapsiasiakkaille

Kaverihahmo lisää turvan ja ilon tunteita sairaalassa käynnin aikana. Hahmo tulee näkymään Oysin viestintämateriaaleissa ja opastuksessa, seikkailemalla esimerkiksi opastavana tarrana seinillä sekä uuden sairaalan leikkitiloissa.

Ideahaasteeseen osallistumisesta saat tarkemmat tiedot nettisivuiltamme osoitteessa www.ppshp.fi/kaverihahmo. Sivuilla on säännöt ja linkki nettilomakkeeseen, jonka kautta voit lähettää meille ideasi.

Lähetä meille hahmon kuva, nimi sekä lyhyt tarina siitä, miksi juuri tämä hahmo sopisi Oysin lapsiasiakkaiden kaveriksi. Jos piirrät hahmon käsin, myös hyvälaatuinen valokuva piirustuksesta riittää. Ideahaasteeseen voi osallistua useammalla kuin yhdellä ehdotuksella. Voittajaidean lähettäjä palkitaan kirjakaupan lahjakortilla

PPSHP:n asiakkaista ja henkilökunnasta koostuva raati valitsee toteutettavan hahmon. Yleisöllä on mahdollisuus peukuttaa omaa suosikkiaan ennakkoraadin valitsemista ideoista Oysin Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/OYS2030. Toteutettavan hahmon ja yleisön suosikin ideoija palkitaan Suomalaisen kirjakaupan lahjakortilla (arvot 200 € ja 50 €).