Tiedote

Pohteella on viivästyksiä laskutuksessa

Julkaistu:

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella on edelleen viivettä asiakaslaskutuksessa. Viivytyksiä on aiheutunut erityisesti ikäihmisten ja sosiaalipalvelujen laskutuksissa.

Pohteen aloituksen yhteydessä resursseja on siirtynyt muihin tehtäviin, ja laskutustehtävien hoidossa on ilmennyt puutteita. Asiakaslaskutuksessa on resurssihaasteita, joita parhaillaan ratkaistaan. Laskutukset pyritään saamaan ajan tasalle syksyn aikana.

Kun laskutusviiveitä korjataan, asiakkaille voi tulla useita laskuja lyhyellä aikavälillä. Siksi asiakkaita pyydetään varautumaan tähän. Maksuajasta tai osamaksusta voi sopia Pohteen kanssa. Sopimista varten voi olla yhteydessä maksuaikatiimiin.

Maksuaikatiimin puhelin numero on 08 315 5506 ja siihen vastataan maanantaista perjantaihin kello 9-12 välisenä aikana. Maksuaikatiimiin voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen maksuaika@pohde.fi.

Jos asiakas tarvitsee perunkirjoitusta varten laskutustietoja, niitä voi pyytää asiakaslaskutuksesta. Palveluvastaavat ovat tavattavissa:

Pahoittelemme laskutuksen viivästymisestä asiakkaille aiheutunutta haittaa.