Tiedote

Pohde on järjestänyt hyvinvointialueen muutossuunnitelmiin liittyviä asukastilaisuuksia. Pääsiäispyhien jälkeen on vielä kaksi tilaisuutta Kuusamossa ja Ylivieskassa

Julkaistu:

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde on järjestänyt paikallisia asukastilaisuuksia tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman liittyvistä toimenpidesuunnitelmista. Paikallisia tilaisuuksia on ollut niillä paikkakunnilla, joiden palveluihin on suunniteltu esimerkiksi yksiköiden lakkauttamisia. Ensimmäinen tilaisuus oli etäyhteydellä ja muita paikallisia tilaisuuksia on pidetty Iissä, Reisjärvellä ja Kalajoella. Seuraavat ovat Kuusamossa (2.4.) ja Ylivieskassa (4.4.).

Asukastilaisuuksissa on kerrottu toimenpidesuunnitelmien sisällöstä, valmisteluun liittyvistä lähtökohdista sekä asukkaiden palveluista jatkossa. Tähän mennessä asukastilaisuuksiin on osallistunut paikan päällä ja etäyhteydellä toista tuhatta asukasta.

Asukastilaisuuksissa asukkailla on ollut mahdollisuus kysyä ja keskustella toimenpidesuunnitelmista eri toimialueiden johdon kanssa.

Jäljellä olevista tapahtumista Kuusamossa mukana on ikäihmisten toimialuejohtaja Mervi Koski, ikäihmisten palvelualuejohtaja Hannele Pöykiö ja yhteistyö, osallisuus ja hyvinvoinnin palvelualueen yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen.

Ylivieskassa on mukana ikäihmisten toimialuejohtaja Mervi Koski, palvelualuejohtaja Virpi Rääpysjärvi ja yhteistyö, osallisuus ja hyvinvoinnin palvelualueen yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen. Paikalla on myös terveyden ja sairaanhoidon palvelualuejohtaja Päivi Peltokorpi.

Nämäkin tilaisuudet striimataan ja linkit löytyvät Pohteen tapahtumakalenterista.

Lue lisää:

Talouden tasapainottaminen

Kuusamon asukastilaisuus

Ylivieskan asukastilaisuus