Tiedote

Avoin tilaisuus hyvinvointialueen strategiasta 1.4. kello 12–14

Julkaistu:

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään hyvinvointialueen strategiasta!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategialuonnos on parhaillaan lausuntokierroksella. Luonnosta esitellään, ja sitä on mahdollisuus kommentoida kaikille avoimessa etätilaisuudessa perjantaina 1.4.2022 kello 12–14.

– Strategia linjaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtamista, poliittista ohjausta ja kehittämistyötä pitkällä aikajänteellä. Strategiassa otetaan kantaa, miten varmistamme hyvinvointialueella asukkaiden yhdenvertaisuuden, sujuvat ja oikea-aikaiset palvelut sekä talouden tasapainon.

– Strategia auttaa meitä myös ennakoimaan muutoksia esimerkiksi väestön palvelutarpeissa ja toimintaympäristössä. On tärkeää tunnistaa, mikä on kriittistä hyvinvointialueen aloittaessa toimintansa”, kertoo sote-järjestämisen vastuuvalmistelija Kirsti Ylitalo-Katajisto.

Hyvinvointialuestrategian lisäksi tilaisuudessa käsitellään myös hyvinvointialuevalmistelun osallisuustyön ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuudessa ovat mukana hyvinvointialueen valmistelusta Kirsti Ylitalo-Katajisto, Anu Vuorinen, Liisa Jurmu ja Laura Paloheimo.

Tutustu strategian luonnokseen jo ennen tilaisuutta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Voit jättää asiantuntijoille kysymyksiä etukäteen tai esittää kysymyksiä suoraan 1.4.2022 pidettävässä tilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan!