Kutsu

Kutsu markkinainfoon: Potilashotelli osana tulevaisuuden sairaalaa

Julkaistu:

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kutsuu hotellioperaattoreita, kiinteistösijoittajia ja muita kiinnostuneita mukaan OYS:n sairaala-alueelle rakennettavan potilashotellihankkeen markkinainfoon.

 Kutsu markkinainfoon: Potilashotelli osana tulevaisuuden sairaalaa

Markkinainfossa esitellään potilashotellin konseptia ja sijoittumista sairaala-alueella. Tilaisuuden jälkeen käynnistettävien markkinavuoropuhelujen tavoitteena on kartoittaa markkinoita, hakea ideoita ja tietoa hankkeen toteutukseen sekä keskustella toteutusmuodoista ja -tavoista yhdessä markkinoilla toimivien yritysten kanssa. Hankkeen varsinainen kilpailutus alkaa suunnitelmien mukaan alkuvuodesta 2021.

Tilaisuus järjestetään etäyhteyksin maanantaina 26.10. klo 14.00–15.45. Tämä sama kutsu markkinainfosta julkaistaan myös HILMA-ilmoituskanavalla 14.10.2020. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen oys2030@ppshp.fi 25.10. mennessä. Etäyhteyslinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Potilashotellin rakentaminen Oulun yliopistollisen sairaalan yhteyteen on osa OYS 2030 -uudistamisohjelmaa. Tavoitteena on tarjota sairaalan potilaille ja heidän omaisilleen viihtyisä majoitus sairaalan välittömässä läheisyydessä ennen tai jälkeen hoitojakson.