Kutsu

Kutsu: Hyvinvointialueen yleisötilaisuus etänä 18.1.2022 kello 12-13.30

Julkaistu:

Kysy hyvinvointialueesta ja tule seuraamaan kaikille avointa yleisötilaisuutta!

 Kutsu: Hyvinvointialueen yleisötilaisuus etänä 18.1.2022 kello 12-13.30

Pohjois-Pohjanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen ylin päättävä elin, aluevaltuusto, valitaan aluevaaleissa 23.1.2022.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää 18. tammikuuta kello 12-13.30 Teamsin välityksellä kyselytilaisuuden. Tilaisuudessa kuullaan lyhyet alustukset hyvinvointialueen valmistelusta ja vastataan mahdollisimman moneen ennakkoon ja tilaisuuden aikana lähetettyyn kysymykseen.

Alustamassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen muutosjohtaja Ilkka Luoma, järjestämisen vastuuvalmistelija Kirsti Ylitalo-Katajisto, osallisuuden ja yhdyspintojen vastuuvalmistelija Marjukka Manninen, pelastustoimen vastuuvalmistelija Petteri Helisten ja POPsoten hankejohtaja Jouko Luukkonen.

Tilaisuuden juontavat viestinnän vastuuvalmistelija Laura Paloheimo ja osallisuusasiantuntija Liisa Jurmu.

Voit kysyä mitä vain hyvinvointialueeseen ja aluevaaleihin liittyvää. Kysymyksiä toivotaan perjantaihin 14.1. mennessä some-kanavissamme tai hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Seuraa tilaisuutta tiistaina 18.1. kello 12 alkaen Teamsissa. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa!

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä