Tiedote

Yhdessä kohti Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta

Julkaistu:

Kaikille avoimissa etätilaisuuksissa keskustellaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen osallisuusvalmistelusta. Tavataan Teamsissa torstaina 7.10.2021 kello 10-12 ja keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19!

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusta käsittelevät lait vahvistettiin eduskunnassa viime kesänä. Uudistus on vihdoin totta.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta valmistellaan yhdessä asukkaiden, henkilöstön, poliittisten päättäjien sekä sidosryhmien kanssa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan eri tavoista, joilla voit osallistua ja vaikuttaa hyvinvointialueen rakentamiseen alueen asukkaana, asiakkaana, työntekijänä tai sidosryhmän edustajana.

Tilaisuudessa käsitellään Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ajankohtaista tilannetta sekä keskustellaan asukkaiden, henkilöstön ja muiden toimijoiden mahdollisuuksista osallistua hyvinvointialueen valmisteluun ja toimintaan.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimet ja sisällöltään samanlaiset. Ne järjestetään Teams-tilaisuuksina, jotka tallennetaan. Iltatilaisuus keskiviikkona 13.10.2021 kello 17-19 tulkataan viittomakielelle.

Ohjelma

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun tilanne:
osallisuuden vastuuvalmistelija, kuntayhtymäjohtaja Marjukka Manninen

Osallisuus, kumppanuus ja vuorovaikutus hyvinvointialueella:
Marjukka Manninen, osallisuusasiantuntija Liisa Jurmu ja järjestö- ja yhdistysyhteistyön asiantuntija Helena Liimatainen

Viestintä hyvinvointialueella:
viestinnän vastuuvalmistelija Laura Paloheimo

Osallisuus-, kumppanuus- ja vuorovaikutusohjelman valmistelu:
Liisa Jurmu

Yhteinen työskentely