Tiedote

#eHealth2021 Conference – eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021

Julkaistu:

Tervetuloa osallistumaan kansainväliseen #eHealth2021 konferenssiin - eHealth in a Lifecycle Oulussa 7.-8.10.2021. Nopeimmille ilmoittautujille edullisempi osallistumishinta voimassa 31.8. saakka!

Suomen Telelääketieteen ja eHealth seura yhdessä Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa kutsuu terveydenhuoltoalan ammattilaisia, palveluntuottajia ja tutkijoita päivittämään tietojaan kansallisista, Pohjoismaisista ja kansainvälisistä eHealth-trendeistä ja -ratkaisuista!

Konferenssi tarjoaa uniikin tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten ja yritysten kanssa sekä mahdollisuuden vierailla paikallisissa digitaalisen terveyden yrityksissä. Huippuluennoitsijoiden lisäksi pääset kuulemaan alan viimeisimpiä tutkimustuloksia. Konferenssissa on sekä suomen- että englanninkielinen ohjelmavaihtoehto. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti alueellisia ohjeita ja suosituksia noudattaen. Järjestelyt suunnitellaan yhteistyössä OYS:n infektioidentorjuntayksikön kanssa.

Konferenssin teemoja ovat mm. kansalaisen osallistaminen, innovaatiotoiminta, testialustat ja terveysdata, eHealth skills sekä Nordic Health. Käy tutustumassa konferenssin alustavaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: www.ehealth2021.fi